dissabte, 15 de novembre de 2014


Hola! Som els alumnes de Català 1 de la Universitat de Constança. Ens presentem:

Universitat de Constança

Cristina Martín
Hola a tots! Em dic Cristina i sóc de Málaga. Ara visc a Konstanz, al carrer Engelsteig, número 4. Tinc vint-i-tres anys. La meva llengua materna és el castellà. La meva família viu a Málaga i jo visc a Konstanz amb una família alemanya.
Konstanz m’agrada molt però prefereixo Málaga. M’agrada moltíssim la platja i el mar. M’encanta l’estiu. També m’agrada molt viatjar, el cinema i els llibres. M’encanta nedar i anar amb bicicleta. Els dissabtes m’agrada moltíssim sortir amb els amics.
Annika Richter
Hola, em dic Annika. Tinc 22 anys i estudio física. Visc a Konstanz. Tinc dos germans, Martin i Stefan. El Martin té 28 anys i viu a Berlín, el Stefan té 26 anys i viu a Londres. M’agrada molt ballar, llegir, viatjar i aprendre noves llengües i moltes coses més.
Susanne Engelbert
Bon dia. Em dic Susanne i visc a Konstanz però sóc de Hildburghausen, una petita ciutat de Turíngia.
Tinc 23 anys. La meva llengua materna és l’alemany però també parlo espanyol, francès i anglès.
Tinc una germana, el seu nom és Anne i ella té 25 anys.
Estudiaré un semestre a Barcelona. M’agrada aprendre idiomes i viatjar.
Kevin Kullick
Hola. Bon dia! Jo em dic Kevin, visc a Meersburg, i sóc de prop de Meßkirch, a Alemanya. Tinc vint anys i la meva llengua materna es l’alemany.
Livia Vogt
Jo em dic Livia i tinc 23 anys. Sóc de prop de Stuttgart, a Alemanya. Visc a Konstanz. Tinc dos germans i els meus pares es diuen Andrea i Martin. M’agrada moltíssim ballar i també escoltar música.
M’encanta Barcelona perquè tinc molts amics que viuen allà. No m’agrada gaire l’hivern i tampoc m’agraden gens els gossos. M’agrada molt el català!
Theresa Fritz
Hola! Sóc la Tresa. Tinc dinou anys i visc a Konstanz. Tinc tres germanes. La meva germana té un fill i el meu germà té una filla. Els meus nebots són molt divertits! La meva llengua materna es l’alemany, però m’agrada molt el castellà i el català. Són llengües molt boniques!
M’agrada moltíssim conèixer llocs i llengües diferents, amb gent i costums nous. M’encanta viatjar i escoltar música.
Odio llevar-me d’hora i no m’agrada gens ni mica la tardor. Prefeixo l’estiu i el sol!
Adéu-siau!
Jan Späth
Hola!
Jo em dic Jan i tinc vint-i-quatre anys. Jo sóc de Radolfzell i visc a Konstanz. Els meus pares viuen a Radolfzell. El meu pare es diu Helmut i la meva mare es diu Ursula. Jo tinc dos germanes: es diuen Carolin i Corinna. Carolin té trenta-dos anys i Corinna té vint-i-nou anys. Carolin té un nadó. Es diu Leopold. El Leopold és el meu nebot. Té un any.
Aprenc català a la universitat de Constança. La meva llengua materna es l’alemany. Parlo anglès i aprenc el basc i el sànscrit també. M’agraden molt els idiomes.
No m’agrada gens la boira a Constança perquè m’agraden els esports fora. Però no m’agrada jugar a futbol, prefereixo jugar a voleibol i m’agrada patinar també. M’agrada bastant viure a Constança perquè és la meva casa.
Fins aviat!
Jan
Leonie Kotz
Bon dia a tots!
Em dic Leonie, tinc 21 anys i visc a Konstanz. De fet sóc de Stuttgart.
No tinc germans, sóc filla única. Ara estic estudiant psicologia en el tercer semestre a l’Universitat Konstanz.
M’agrada moltíssim ballar i escoltar la música. També m’agrada cuinar amb els meus amics i anar al cinema.
Altres coses que m’agraden moltíssim són viatjar i coneixer les noves cultures.
Adoro Barcelona i Catalunya per tant vull aprendre al català.
En el meu temps lliure m'agrada fer els esports com Pilates o Zumba.
Us convidem a participar al nostre bloc: konstanzcat.wordpress.com a través de comentaris. Aquesta setmana escrivim sobre la nostra ciutat preferida!
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada